Jining Keystone Hydraulic Co.,Ltd

 

Hydraulisch Co. van de Jiningshoeksteen, Ltd

 

Professionele fabrikant van Hydraulische Orbitale motoren, kleppen en Leidingseenheid

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: KERSTERN
Aantal werknemers: 280~300
Jaarlijkse omzet: 18000000-20000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Hydraulicaco. van de Jiningshoeksteen, Ltd wordt gevestigd in de geboortestad van Confucius en Mencius -- Zijn de streek van de Jinings economische en technologische ontwikkeling, Shandong-de provincie, dichtbij Peking-Hangzhou Grand Canal, slechts 30 minuten vanaf de luchthaven van Jining Qufu en Peking-Shanghai hoge snelheidsstation, slechts 10 minuten vanaf de ingang van snelweg jining-Xuzhou, het verkeer zeer geschikt.


De hoeksteenhydraulica is een gespecialiseerd bedrijf dat in de hydraulische cirkelvormige producten in dienst neemt. Het bedrijf heeft moderne standaardworkshops en high-precision verwerkingsmateriaal evenals het wereld geavanceerde hydraulische componenten productieproces en de technologie, het perfecte systeem van de kwaliteitswaarborg en een team van ervaren en professioneel technisch personeel op het gebied van de hydraulische industrie. Wij zijn het bedrijf dat volgens het internationale prima standaardonderzoek en de ontwikkeling werd gevestigd en aan het verstrekken van hoogte - kwaliteits hydraulische motoren werd toegewijd. Ons bedrijf veroorzaakt KM1, KM4, KM5, KM6, KMT, KMV, KMER-reeksen hydraulische motoren, wielmotoren, hoofdzakelijk remmotoren en een verscheidenheid van hydraulische kleppen, die wijd op bouwmachines, landbouwmachines, plastic machines, visserijmachines, mijnmachines en andere gebieden worden gebruikt. Wij zijn hoofdzakelijk de dienst voor binnenlandse productieondernemingen, hydraulische vastgestelde ondernemingen door steun en de diensten van de naverkoopmarkt te verlenen. Onze producten hebben ook uitgevoerd naar Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en andere landen en regio's.


Wij zijn geëngageerd aan het doel om de hydraulische componenten van wereldklasse te bouwen vervaardigend onderneming met de collectieve cultuur en verrichtingsprincipe van „Wetenschappelijke geest, het ononderbroken harde werk, één eeuw er bestaat“. Wij nemen de nieuwe kracht gevende nationale industrie als onze ondernemingsverantwoordelijkheid. Wij geloven in kredietsuprematie, kwaliteitsvoortreffelijkheid en constante innovatie. De ontwikkeling op lange termijn is de bedrijfsfilosofie van de onderneming.

 

Wij verheugen ons op oprechte samenwerking met vrienden van binnenlands en in het buitenland gebieden om win-win ontwikkeling te bereiken.

Geschiedenis

Establishe in het jaar van 2003 tot nu toe.

 

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.


Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Sinds geboren in de menselijke sociale beschaving en de vordering van wetenschap, met zijn uitstekende uitvoerige prestaties speelt vele die gebieden wijd aan nationale economie worden gebruikt, een belangrijke rol voor sociale vooruitgang en economische ontwikkeling. De ontwikkelingsgeschiedenis van de hydraulische industrie heeft de ontwikkeling van hydraulische macht en de maatschappij, economie en het leven van mensen getuigd.

Is Hydraulisch Co. van de Jiningshoeksteen, Ltd het een bekende hydraulische fabriek in China, en het is een professionele fabrikant wat hoogte - kwaliteits hydraulische orbitale motoren en leidingseenheden volgens internationale prima normen heeft ontwikkeld en veroorzaakt.Wij verheugen ons oprecht op het werken met u om u van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de bevredigende dienst.

Ons Team
Er zijn ongeveer 300 tewerkstelt in onze fabriek, waarvan 55 ingenieurs zijn.
 

de welkom klanten van over de hele wereld bezoeken onze website, en delen ons mee als u om het even welke behoeften hebt, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in