Jining Keystone Hydraulic Co.,Ltd

 

Hydraulisch Co. van de Jiningshoeksteen, Ltd

 

Professionele fabrikant van Hydraulische pompen, kleppen en baanmotor.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: SJ HYD
Aantal werknemers: 280~300
Jaarlijkse omzet: 18000000-20000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Is Hydraulisch Co. van de Jiningshoeksteen, Ltd een beroemde leverancier bij hydraulische pomp, kleppen, orbitale motor en de leiding in China en wereldwijd, Hydraulische houdt de Hoeksteen altijd het geloof van geloofwaardigheid en de klant ten eerste, probeert ook om uitstekende producten, redelijke prijs en de beste dienst voor klanten wereldwijd te leveren. Wij hebben ingenieur, kwaliteitscontrolemensen en verkoper die rijke ervaring op hydraulische pomp en delen hebben, kunnen zij u de dienst op technische keus, naverkoop het best geven aangezien zij vertrouwd met markt zijn en de eis van klanten zeer begrijpen.


De hydraulische producten die wij hebben geleverd vervaardigd=worden= door CNC machine en hoge precisiemachine enz. Elk van onze producten moeten door Trilinear coördinaten meetinstrument worden geïnspecteerd en de Rondheid, elk van onze producten kan met Rexroth, Atos, Vickers, Yuken, Eaton, Sauer Danfoss enz. worden uitgewisseld Volledig, worden zij etc. gebruikt voor Bouwmachines, Metallurgie, Schip, Injectiemachine, Hydraulische machine, Mijn.


Hydraulische de hoeksteen zou een eerlijke samenwerking en een goede ontwikkeling met u willen hebben.

Geschiedenis

Establishe in het jaar van 2003 tot nu toe.

Dienst

Sinds geboren in de menselijke sociale beschaving en de vordering van wetenschap, met zijn uitstekende uitvoerige prestaties speelt vele die gebieden wijd aan nationale economie worden gebruikt, een belangrijke rol voor sociale vooruitgang en economische ontwikkeling. De ontwikkelingsgeschiedenis van de hydraulische industrie heeft de ontwikkeling van hydraulische macht en de maatschappij, economie en het leven van mensen getuigd.

Is Hydraulisch Co. van de Jiningshoeksteen, Ltd het een bekende hydraulische leverancier in China, en het is een professioneel bedrijf dat hoogte - kwaliteits hydraulische kleppen, hydraulische motoren en leidingseenheden volgens internationale prima normen heeft ontwikkeld en veroorzaakt. Drie belangrijke types van hoge druk conventionele kleppen en evenredige kleppen worden hoofdzakelijk veroorzaakt in grootte 6, 10, 16, 25 en 32.

Onze hydraulische kleppen worden wijd gebruikt op metallurgie, afgietsel, smeedstuk en het drukken, techniek, bouwmaterialen, bosbouw, rubber en plastiek, chemisch product, aardoliemachines, Mariene techniek, numerieke controlemachine en andere gebieden.

Wij verheugen ons oprecht op het werken met u om u van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de bevredigende dienst.

Ons Team
Er zijn ongeveer 300 tewerkstelt in onze fabriek, waarvan 55 ingenieurs zijn.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in